Analizator biochimic veterinar Skyla VB1+

Analizatorul biochimic veterinar Skyla VB1+ este singurul analizator de pe piata din Romania care vine cu o garantie totala de 5 ani.
De asemenea, este singurul analizator care ofera un control de calitate a probei pentru principalele substante de interferenta – hemoliza, icter, lipemie – cu corectarea automata a rezulatelor atunci cand acestea sunt prezente in proba.

Skyla VB1+ este un analizor multiparametru automat de uz veterinar, cu design compact, destinat efectuarii analizelor de sange, la standardele laboratoarelor de referinta, in fiecare cabinet veterinar.
Cu Skyla VB1+ beneficiati de: control de calitate integrat si automat cu fiecare analiza, intervale de referinta predefinite specifice speciei si posibilitatea configurarii intervalelor de referinta adaptate propriului cabinet. Buletin de analiza complet si personalizat, in format A4. Conectare prin WiFi la PC-ul din cabinet, software dedicat pentru utilizarea analizatorului. Utilizarea facila – operarea simpla nu necesita instruire speciala pentru obtinerea – în doar 15 minute – de rezultate precise si de calitate.

Skyla VB1

Operatia analizei de sange este complet automatizata

Toti pasii sunt efectuati automat, incepand cu recunoasterea tipului de disc de analiza pana la imprimarea rezultatelor.

Un echipament creat in beneficiul profesionistilor veterinari

Skyla VB1+ a fost proiectat ca o platforma de analiza in vitro, la cele mai inalte standarde de calitate si precizie capabil sa ofere rezultate rapide si de incredere prin utilizarea avantajelor biochimiei uscate, in laboratoarele veterinare.

Dispozitiv All-in-One
Interfata prietenoasa cu ecran de tip touch-screen, analizor multiparametru de uz veterinar pentru obtinerea rezultatelor de chimie uscata, electroliti, etc. Totul intr-un singur echipament fiabil cu un design compact.

Centrifuga incorporata
Analizarea probelor de sange integral direct in discul de analiza, fara centrifugare prealabila.

Usor de transportat – doar 5,5kg
Amprenta si greutate redusa pentru oprimizarea spatiului din laboratorul veterinar.

Skyla Data Manager

Skyla Data Manager

Aplicatia ofera posibilitatea initializarii analizelor prin intermediul aplicatiei, compararea evolutiei parametrilor analizati in timp, arhivarea datelor pe PC-ul cabinetului.

Paneluri testare Skyla

Skyla VB1

Informatii complete despre analizator gasiti aici: