Suntem o companie cu capital privat, 100% Romanesc, infiintata in 2016 de medicii veterinari Elena si Mihai Dumitrescu. Cu un portofoliu in continua diversificare, oferim solutii de calitate pentru diagnosticul veterinar. Specialistii Medvet Diagnostic, medici veterinari si ingineri ofera consultanta si suport tehnic pentru cabinetele si clinicile veterinare ce isi doresc infiintarea sau dezvoltarea laboratorului de diagnostic.

Pentru ca ne dorim sa activam la cel mai inalt nivel de calitate a serviciilor si produselor oferite, suntem certificati cu Sistemul de Management al Calitatii ISO 9001:2015 si detinem un depozit veterinar autorizat Sanitar Veterinar la sediul din Tunari, judetul Ilfov.

Solutiile de laborator veterinar propuse de societatea noastra sunt complete si beneficiaza de intreg suportul necesar unei bune functionari. Specialistii nostri ofera consiliere gratuita pentru identificarea echipamentelor si testelor potrivite nevoilor specifice fiecarui laborator veterinar si pun la dispozitie intreaga infrastructura a Medvet Diagnostic pentru a asigura servicii de livrare, instalare, instruire, service, garantie si postgarantie pentru intreg portofoliul de produse.

Produsele si solutiile de diagnostic propuse de Medvet Diagnostic sunt rezultatul unei analize atente a producatorilor de echipamente si teste veterinare din intreaga lume. In portofoliul nostru gasiti echipamente de uz veterinar pentru analize biochimice, hematologice, imunologice, determinarea electrolitilor si gazelor din sange, parametrilor urinari. Toate echipamentele sunt certificate pentru uz veterinar, beneficiaza de intervale de referinta specifice speciilor analizate si protocoale facile de lucru si intretinere.

Cu o politica flexibila de achizitie si oferte financiare adaptate fiecarui client, Medvet Diagnostic reuseste sa devina un partener de lunga durata nu doar un furnizor de echipamente. Programele noastre de compensare gratuita a testelor nevalidate, garantia de pana la 5 ani a echipamentelor si service-ul proactiv au contribuit la consolidarea colaborarii cu clientii nostri.

Medvet Diagnostic prin activitatea continua de cautare a celor mai noi si inovatoare produse de diagnostic veterinar, doreste sa ofere spitalelor, clinicilor si laboratoarelor veterinare din Romania mijloacele de a beneficia de echipamente de diagnostic veterinar de ultima generatie si de inalta calitate.